A la nostra newsletter trobaràs novetats, idees, inspiració i receptes per gurmets com tu.

No te la deixis perdre!
  Interessos

  RESPONSABLE TRACTAMENT: CASA MAS ALIMENTACIÓN, S.L.
  FINALITAT: Mantenir-lo informat sobre les ofertes i novetats.
  LEGITIMACIÓ: Consentiment de l‘interessat.
  CESSIONS i TRANSFERÈNCIES: No més es preveuen les cessions per obligació legal o requeriment judicial i, els enviaments comercials es realitzaran via Mailchimp, empresa ubicada a EE.UU.
  DRETS: Accés, rectificació, supressió, oposició, limitació, portabilitat, revocació del consentiment. Si considera que el tractament de les seves dades no s’ajusta a la normativa, pot acudir a l’Autoritat de Control (www.aepd.es).
  INFORMACIÓ ADDICIONAL: https://www.casamas.com/ca/politica-de-privacitat/

  He llegit i accepto la Política de Privacitat

  Accepto que es tractin les meves dades per rebre les ofertes i novetats.

  +Condicions de privacitat

  La comunicació remesa quedarà incorporada als sistemes d’informació de CASA MAS ALIMENTACIÓN S.L. Aquesta comunicació s’utilitzarà exclusivament per atendre a la seva sol·licitut. Mitjançant la indicació de les seves dades, i de conformitat amb l’establert en l’article 6 de la L.O.P.D., Vè. atorga consentiment inequívoc a CASA MAS ALIMENTACIÓN S.L. perquè procedeixi, en compliment de les finalitats esmentades en l’apartat anterior, al tractament de les dades personals facilitades. Així mateix, aquest consentiment s’estén a la cessió de les dades d’acord amb la legislació aplicable.

  En relació a aquestes dades poden exercitar els drets d’accés, rectificació, oposició i, si escau, cancel·lació, comunicant-ho per escrit amb indicació de les seves dades a CASA MAS ALIMENTACIÓN S.L. al domicili de Pol. Ind. El Vapor B-1, B-2, 08183 Castellterçol (Barcelona).